Hittisarja koko perheelle: Kissauutisia

KISSAUUTISIA  (”Breaking Cat News”) kertoo amerikkalaisen Georgia Dunnin kissoista: Elviksestä, Puckista ja Lupinista ja siitä, kuinka ne reagoivat perheen jokapäiväiseen elämään. Ne raportoivat kissoille tärkeistä asioista ja pitävät seuraajansa päivitettyinä kaikesta mitä heidän kotonaan tapahtuu. Ne asuvat “Naisen” ja “Miehen” kanssa ja ovat sinnikkäitä ja pörröisiä pikku reporttereita, jotka ovat omistautuneita totuudelle.

Sarja on saatavilla sekä viikonloppu- että arkiversiona – tilaukset ja tiedustelut meiltä!

Kuukauden sarjakuvauutuus: Viivi ja Yksisarvinen

Dana Simpsonin luoma elegantti, häikäisevän taiteellinen sarjakuva Viivi ja Yksisarvinen  (Phoebe and Her Unicorn) kertoo tytön ja yksisarvisen ystävyydestä.

Sarjakuvan tarina kertoo Viivistä, hieman omalaatuisesta tytöstä, joka on yrittänyt solmia ystävyyssuhteita siinä onnistumatta. Tilanne muuttuu, kun Viivi saa ystäväkseen ainutlaatuisen Mariella-Yksisarvisen.  Vaikka Viivin ja Mariellan seikkailut ovatkin taianomaisia, sarjakuvan maailma kuvastaa tavallisen alakoululaisen elämää hyvin.

Tilaa tämä taianomainen sarjakuvauutuus kauttamme!

Kesämateriaalia Tekstikuvasta

Tulevan kesän sisällöt eivät taatusti ole päällimmäisenä mielessä jatkuvan kiireen ja ajankohtaisuutisoinnin keskellä. Kesä lähestyy kuitenkin kovaa vauhtia.

Tekstikuvasta löydät helpotusta kesänumeroiden suunnitteluun ja valmistukseen: laadukasta materiaalia ajankohtaan sopivilla kuvituksilla sekä aiheilla:

– Lasten materiaalia: kuvatehtäviä, ristikoita, sudokuita jne.

– Ristikoita mm. tabloid-, puolitabloid sekä A4-koossa

– Sanatehtäviä, minikryptoja 

– Numero- ja logiikkatehtäviä

– Askartelua & tee itse-aiheita sekä kuvia tunnetuilta toimittajilta (mm. Living4media, StockFood)

Valitse yksittäisiä tehtäviä tarpeen mukaan tai voimme kustannustehokkaasti laatia valmiita sivu- tai aukeamakokonaisuuksia haluamallasi sisällöllä, esim. omat puuhasivut lapsille ja aikuisille.

Aurinkoisin terveisin,

Tekstikuvan väki

Sisältöä uuteen vuoteen

Lähes 75-vuotisen taipaleensa aikana Tekstikuva on laajentanut tarjontaansa sarjakuvien lisäksi voimakkaasti myös kuviin, ristikoihin, tehtäviin, featurematerialiin ym. Perheemme käsissä yritys on ollut jo yli neljä vuosikymmentä ja ensi vuonna juhlimme Tekstikuvan 75 vuoden mittaista taivalta.

Tänä päivänä kauttamme on mahdollista hankkia monipuolisesti kokonaisvaltaisia sisältöratkaisuja niin printtiin, verkkoon kuin mobiiliin.

Pienenä kotimaisena perheyrityksenä olemme määrän sijasta keskittyneet laatuun: Teemme yhteistyötä lahjakkaiden kotimaisten taiteilijoiden sekä ammattilaisten kanssa ja edustamme valikoituja, ensiluokkaisia ulkomaisia brändejä. Olemme saaneet erinomaisia yhteistyökumppaneita sekä uskollisia asiakkaita vuosikymmenien aikana.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja!

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2020!